Okselfris

Vandaag had ik zo een moment waarop je aan relatief onzinnige dingen denkt. Zo kwam ik erachter dat we de afgelopen twee jaar in vier landen en op zeven verschillende plekken hebben gewoond (vakanties niet meegerekend) en dat we op onze nieuwe plek, nummer 8, eindelijk neer kunnen zijgen voor wat langer dan een paar maanden.

Afgelopen weken hebben we hard geklust en over een week ofzo krijgt het huis de status ‘af’. Nu is het nog even wachten totdat Songkraan (het Thaise Nieuwjaar – waterfeest) voorbij is, dan kan de klusjesman het keukenblokje afmaken. Nou ja, keukenblokje… De afgelopen dagen zagen we het blokje veranderen in een heus blok dat hoger en hoger werd. In onze gedachten kunnen we tijdens het doen van de vaat gelijk onze oksels meenemen. Nu hoorde ik van de week dat mensen met mijn karakter nogal van overdrijven houden, dus houd het maar op onze navel.

Comments
  1. 12 jaar ago
  2. 12 jaar ago
  3. 12 jaar ago
  4. 12 jaar ago
  5. 12 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.