Ondersteuning op verschillende manieren (gebed, financiën, post en pakketjes) is een vrij bekend fenomeen in de zendingswereld. Zendelingen gaan op weg, de thuisblijvers ondersteunen dit. Alhoewel het zo is, gebruiken wij liever de term partnerschap. 

God geeft ons allemaal een plek in de missie om Zijn koninkrijk uit te breiden. Taken als gebed, het uitzenden van zendelingen, zendelingen begeleiden naar het zendingsveld, een getuige zijn in je eigen omgeving. Door het hebben van een levende relatie met God, zal duidelijk worden wie waar voor wordt geroepen. Dit valt allemaal samen in het plan dat God heeft en als christenen werken we naast elkaar om dit te realiseren: biddend, evangeliserend, gevend, zendend, schrijvend en noem de vele andere taken op…

God is aan het werk in de hele wereld en wij voelen ons geroepen om mee te werken daaraan in Thailand. Hieronder staan manieren om daarin mee te werken. Meer informatie hierover is beschikbaar bij onze thuisfrontcommissie  (zie link Thuisfront).

Regelmatig (dagelijks) gebed
Maandelijks schrijven we een gebedsbrief met daarin actuele gebedspunten voor ons leven en werk. Deze is per post of email te ontvangen. Ook meebidden? Laat het ons of onze TFC weten: tfc-oversea@hotmail.com.

Financieel
Om in Thailand te kunnen wonen, leven en te werken zijn we afhankelijk van giften.
Het rekeningnummer is:

NL91 INGB 0690 7624 45 t.n.v. GZB
Onder vermelding van: code 00063 TFC-bijdrage Sijmen en Annelies den Hartog

 Bezoek

Het Thaise zendingswerk- en leven van dichtbij meemaken? Neem gerust contact op met ons (seadenhartog@hotmail.com) of OMF Nederland op (www.omf.org/nl) voor de mogelijkheden.