Pelgrimvaderskerk, GZB en OMF

Sijmen en Annelies zijn uitgezonden door de Pelgrimvaderskerk in Rotterdam Delfshaven, de GZB en OMF Nederland.

De GZB wil wereldwijd mensen bereiken met het Evangelie zodat zij gaan leven zoals God het bedoelt. Mensen zijn bereikt met het Evangelie als ze het geloven, begrijpen, ernaar gaan leven én als er een kerk is waar ze naartoe kunnen. Daarom werkt de GZB samen met kerken en kerkelijke organisaties. De GZB heeft zo’n zestig zendingswerkers uitgezonden en steunt ook projecten. De GZB werkt in 26 landen die zijn onderverdeeld in vijf werkvelden:
~ Jonge kerk in Azië – Azië
~ Groeiende kerk – Afrika
~ Dienende kerk – Latijns – Amerika
~ Lege kerk – Europa
~ Bedreigde kerk – Midden – Oosten

OMF heeft wereldwijd meer dan 1000 werkers in landen als Thailand, Filippijnen, Indonesië, Korea, Japan, Taiwan, Singapore, Cambodja en in een aantal Creatief Toegankelijke Landen.
Het voornaamste doel van OMF om mensen over de Here Jezus te vertellen, te prediken, te onderwijzen en discipelen te maken van mensen in Zuid-Oost Azië. Als een toegewijd en internationaal team werken ze daar waar mogelijk, samen met plaatselijke christenen, om de onbereikten te bereiken en te zorgen voor sociale minderheden. Visie is om met alle middelen mee te helpen om zo snel mogelijk de bevolking van Zuid-Oost Azië met het evangelie bekend te maken.

De Hervormde Gemeente Delfshaven, Pelgrimvaderskerk, is een actieve christelijke gemeenschap in Rotterdam.

Kijk ook op:

www.gzb.nl
www.omf.org/nl
www.pelgrimvaderskerk.nl