Gang van zaken

Het is hier 9 uur ’s avonds: Daniel ligt in bed op onze kamer, de andere kinderen op hun kamers en wij als ouders zitten met z’n allen op de gang. Hopend dat de baby die we horen, niet de onze is. Zo zien de meeste avonden eruit tot nu toe; zo leren we elkaar kennen, computeren of lezen we wat en spelen we spelletjes.

IMG_6637 [Desktop Resolution]

Afgelopen weekend hebben we met z’n drieën en met de groep Singapore verkend. Op zondag zijn we naar een kerk geweest van Michelle, de vrouw met wie we een poosje in Thailand hebben gewerkt. Deze kerk heeft ook een missie onder Thaise mensen, dus we konden ons Thai weer een beetje oppakken.
De eerste sessie zitten erop: hoe zorgt OMF voor de zendelingen en wat is de visie van OMF wereldwijd – dat zorgt ervoor dat we meer dan alleen maar over Thailand weten. OMF heeft 1400 zendelingen (+ruim 800 kinderen) op het zendingsveld: om te begeleiden in hun werk én leven. Genoeg ervaring om uit te putten. Een punt waar we weer even op gewezen werden: wij zijn veel bezig met gemeenten vormen (church planting), maar dit is nog maar het begin. Hoe blijft een kerk groeien, niet alleen in aantal, maar ook in diepte? Én hoe planten we zending: kerken die passie hebben om erop uit te gaan?

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.