Kerstvakantie

Afgelopen weken hebben we in Nederland vertoefd. Heerlijk om kerst te vieren met wat gematigder temperaturen dan in Thailand. Het nostalgische gevoel van kerstfeest in een mooie kerk, koud weer en vroeg donker blijkt op een of andere manier dieper te zitten dan ik had verwacht.

Kerst heeft natuurlijk niet onze hele vakantie in beslag genomen. Een andere hoogte punt was de doop van Daniel gevolgd door een kraamfeest. Het was een fijne dienst en we vonden het echt leuk dat zo veel familieleden en vrienden op kwamen draven midden in de ‘kerststress’.

Doop Daniel

Comments
  1. 11 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.