De scholen zijn weer begonnen…

…en wij hebben onze eerste schooldag er ook op zitten.

Na de misverstanden over ‘het geven van Engelse les’ bij de kinderen de wereld uit te hebben geholpen, hebben we 3 klassen een introductie-les over de Bijbel en bidden gegeven. We geven groep 3, 4 en 5 les en ontdekten vandaag dat de groepen al aardig wat weten over God de Schepper en Jezus, die aan het kruis gestorven is voor onze zonden. Wauw, wat een kennis en leuk om ook in de pauze met de kinderen te praten en zo in kleine gesprekjes ze daaraan te herinneren. We bidden dat het ook echt in hun hart terechtkomt.
We dachten begrepen te hebben dat er een crèche is op de school, maar dat hebben we niet goed begrepen….en om Daniel nu bij 3-jarigen in de klas te zetten, dan zou hij veel te veel aandacht krijgen :-). We gaan om en om lesgeven en zo zien de kinderen niet 5 christelijke leerkrachten, maar 6.

Comments
  1. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.