Weer in de lucht

Yep, we zijn weer in de lucht. En twee weken geleden waren we ook echt in de lucht richting Nederland. En een week later weer in de lucht richting Thailand. We praten jullie even bij.

Eind maart is het broertje van Sijmen getrouwd en we daar wilden we graag bij zijn – gelukkig, ze zeiden ja. De week was lekker fris met lekker eten en veel leuke gesprekken en ontmoetingen. Voor degenen die we niet gezien hebben: see you in 3 months! We zien het wel weer zitten om over drie maanden weer even in Nederland te wonen.

Daarna in Thailand een lekker warm weekje aan het strand: vakantie! We zijn goed uitgerust en hebben zin in de laatste maanden. We zijn onder andere goed uitgerust, omdat aan dit Thaise strand alle benodigheden aan eten, drinken en gebruiksvoorwerpen langs kwam rijden.

Terwijl wij op vakantie waren, is er een Thaise studententeam in Waeng Yai geweest. Zij wilden ervaring opdoen met evangeliseren. Met programma’s zijn zij bij de tienerclub, het dorp van tante Rode Mier en in Waeng Yai geweest. Deze week hopen we onze activiteiten op te pakken en nieuwe mensen te ontmoeten die door deze studenten interesse hebben gekregen in God.  

 

Comments
  1. 11 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.