Vieringsmomenten

Door het leven van alledag zouden we zomaar wat belangrijke vieringsmomenten vergeten. Dank met ons mee (en zoals een goede gewoonte op mijn oude werk: eet er een gebakje bij).

Onze spullen die voor ons verscheept zijn, konden we afgelopen weekend ophalen in Bangkok! Loe de koe, Ien de kameel en Slungel het konijn zijn weer aan de knuffelcollectie van Daniel toegevoegd en wij kunnen ons vermaken met keukengerei, heel veel boeken en gereedschap. 
Annelies heeft begin januari een check gehad en voor een eerste check na anderhalf jaar was het niet verkeerd. Hoera! Nu aan de volgende module ‘Perspectieven op de Thaise maatschappij’. Een module over onder andere familie, Thaise cultuur, normen en waarden, ‘waar Thaise mensen trots op zijn’, de koning en sociale voorzieningen. 
Daniel en Annelies hebben afgelopen maandag een visa dat aan het werkvisum van Sijmen is gerelateerd, gekregen. Heerlijk is dat, want dat betekent dat we alledrie voor een jaar in het land kunnen blijven. In mei gaat Sijmen weer voor een jaarlijkse (zo de Here en de Thaise overheid wil) verlenging en worden de visa van Annelies en Daniel ook weer verlengd.
Leuk hè!
God zorgt voor ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.