Leerkracht gezocht

Wij zijn nog steeds op zoek naar een basisschool leerkracht in Thailand voor onze zonen Daniel en Benj.
Vanaf september 2017 zitten zij in groep 6 en groep 3.

We zoeken iemand die Pabo heeft gestudeerd en Jezus volgt en ons vanaf september 2017 voor een schooljaar wil komen versterken.

Als je deze uitdaging aangaat dan woon je bij ons in het dorp Manchakhirie. Je kunt ervoor kiezen om in de kerk te wonen, waar ook het leslokaal is, of je woont in een eigen (gemeubileerde) appartement. Je kunt op de fiets boodschappen doen op de markt of in de supermarkt. Het dorp is omgeven met rijstvelden en in het dorp kom je voornamelijk kinderen, tieners en ouderen tegen. Op zondag is er een kerkdienst. Om je thuis te voelen, raden we je aan om Thaise taalstudie te doen. Wij hebben daarvoor boeken en zoeken een taalhelper voor je. We zijn onderdeel van een groter team – deze gezinnen ontmoet je op gezamenlijke activiteiten waarbij jij betrokken kunt zijn bij de kinderprogramma’s.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via seadenhartog@hotmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.