GZB-dag zaterdag 13 juni

GZB-dag

Sinds januari 2015 zijn we ook uitgezonden via de GZB, daarom brengen we nu graag de GZB-dag van 2015 onder jullie aandacht.
Het thema van de GZB-dag 2015 is ‘Laat de kerk niet verdwijnen’. Met dit thema wil de GZB de situatie van christenen in de bedreigde kerk in Egypte onder de aandacht brengen. De GZB-dag is op D.V. zaterdag 13 juni in de Evenementenhal in Gorinchem.

De kerk in Egypte heeft het niet gemakkelijk. In een land waar vooral moslims wonen, krijgt ze steeds minder ruimte. Onze Egyptische gasten dr. Atef M. Gendy en Samer Karam vertellen op de GZB-dag wat dat voor hen betekent en hoe we er met elkaar aan kunnen bijdragen dat hun kerk niet verdwijnt. Overige sprekers zijn zendingswerker dr. Willem-Jan de Wit (Egypte), ds. P. van Duijvenboden (legerpredikant), ds. M. Klaassen (Sliedrecht) en ds. K. van Meijeren (Ede).
Het ochtendprogramma begint om 9.45 uur en het middagprogramma start om 13.45 uur. Van 12.45 tot 13.45 uur is er pauze.

De hele dag door zijn er speciale programma’s voor kinderen van groep 1 t/m 4, kinderen van groep 5 t/m 8 en tieners die op het voortgezet onderwijs zitten. Nieuw dit jaar is de opvang van kinderen van 0-4 jaar. Voor de kinderoppas kunt u zich via het formulier onderaan aanmelden. In de pauze zijn de kinderen bij hun ouders.

In de pauze is er gelegenheid om de grote informatie-, boeken- en verkoopmarkt te bezoeken.
Kijk voor meer informatie op www.gzb.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.