Kinderbijbels voor Thailand 1

Tijdens de 40-dagen tijd op weg naar Pasen sparen de kinderen van onze thuisgemeente voor kinderbijbels in Thailand. We zullen tijdens deze tijd regelmatig een stukje voor hen op onze site zetten. Hierbij stukje nummer één:

Ha kinderen! Jullie sparen de komende tijd voor kinderbijbels in Thailand. Wat gaaf! Hebben jullie al op de kaart gekeken waar Thailand ligt?


Enne Thailand ziet er zo uit:


Van Nederland wordt toch wel gezegd dat de vorm van het land op een leeuw lijkt? Op welk dier vind jij Thailand lijken? Laat maar een berichtje achter op de site als je een antwoord hebt bedacht. We zijn benieuwd of jullie het kunnen raden! En als jij nog vragen hebt, laat je het ons dan weten via een berichtje op deze site? Dan gaan we daar ook over schrijven. Tot de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.