Mannen

Naast alle werkverhalen, ook maar eens een paar foto’s van de twee kleine mannen in ons gezin.

Een maand geleden alweer werd Benj 1 jaar. Samen met de vriendjes uit de buurt en de stagiaires, die toen bij ons waren, hebben we gezongen en taart gegeten.

    

We waren benieuwd of Benj op z’n eerste verjaardag zou lopen, maar daar wachtte hij nog een paar weken mee. Inmiddels loopt hij nu wel door het huis en in de tuin en moeten we ‘em goed in de gaten houden, anders is hij zo boven….

De afgelopen week zijn de scholen weer begonnen. Daniel gaat nu twee dagen naar school en op de terugweg naar huis vertelt hij vrolijk wat hij heeft gedaan. In de klas is hij een rustig ventje, maar kan goed meedoen met de activiteiten zoals kleuren, Engelse les, eten en luisteren naar een verhaal. De eerste dag na schooltijd vonden we z’n Thais alweer vooruitgegaan.
En thuis is Daniel dan altijd wel in voor de vriendjes uit de buurt. Om ons huis niet dagelijks in een BSO te laten veranderen, proberen we af en toe een paar kinderen te laten spelen van zijn leeftijd. We genieten dan erg van hun gekletst, duplo-bouwwerken (op het moment zwaarden en pistolen….), knutselwerkjes en gelach. Benj raust er lekker doorheen en laat goed van zich horen met z’n gelach en oerkreten.

Comments
  1. 12 jaar ago
  2. 12 jaar ago
  3. 12 jaar ago
  4. 12 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.