Lucht

We zijn weer in de lucht. Dus gelijk maar een kort bericht over ons wel en wee.

Een goede zes weken hebben we al weer kunnen genieten van winters herfstweer in Nederland. De eerste weken zijn omgevlogen met verschillende presentaties, veel ontmoetingen, een zendingsconferentie, een midweekje met OMF, Kerst en Oud en Nieuw en een heerlijk etentje met z’n tweeën.
Een hoogtepunt was MissionNet. Een conferentie in Duitsland waar 2500 jongeren uit Europa bij elkaar kwamen om te zoeken naar Gods leiding in hun leven. De meeste waren op zoek naar zendingsplekken. Met een groep van 15 OMF’ers bemanden we de OMF-stand om de jongeren met interesse voor Azië op weg te helpen.
Natuurlijk is het ook heerlijk om weer dichtbij familie en vrienden te bivakkeren. We genieten van de gezelligheid en het bijkletsen. En stiekem ook wel een beetje van de oppasmogelijkheden die we hier hebben.
Daniel en Benj vinden alle aandacht heel leuk. Na de eerste weken terug te verlangen naar zijn eigen huis, heeft Daniel z’n draai hier gevonden. Juf Anja en juf Jolanda van ’t Hobbelpaard, de plaatselijke peuterspeelzaal, zijn een aangenaam uitje. De witte bolletjes van de bakker zijn in trek en van de enorme hoeveelheid treinen, die we hebben zien rijden, krijgt Daan niet genoeg.
We zijn op de helft van ons verlof, met nog genoeg te doen.

Comments
  1. 7 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.