Geboorte Benj!!!

Voor degene die het nog niet via andere kanalen hebben gehoord. Benj is geboren!!! Op 20 april 2011 om 11:53 uur is hij geboren. Met een keizersnee was het eventjes anders dan verwacht, maar gelukkig is alles helemaal goed met Annelies en Benj.

Zijn naam komt natuurlijk van Benjamin, wat ook in zijn paspoort komt te staan. Maar we noemen hem wel zeker Benj, wat je uitspreekt als Bensj.

Daniel maakt het ook goed. Hij logeert bij vrienden en heeft nog niet echt door dat vanaf nu de aandacht verdeeld moet gaan worden. Op het moment dat hij Benj voor het eerst zag was hij meer geïnteresseerd in het speelgoed dat hij kreeg dan in zijn broertje. Wijzelf zijn dolgelukkig en genieten volop van twee mooie zonen.

Voor de bevalling kregen we nog een knipoog van God. ’s Ochtends na het ontbijt lazen we in een dagboek, waarbij de bijbeltekst werd gebruikt, die op het geboortekaartje van Daniel stond: Barmhartig is Hij van geslacht op geslacht, voor al wie Hem vereren (Lukas 1:50). Een mooie belofte die Annelies in gedachten hield toen ze de operatiekamer ingereden werd. God weet wat we nodig hebben!

Comments
  1. 9 jaar ago
  2. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.