Vakantiekiekjes

Ruim een week zijn we alweer terug van vakantie met de ouders van Sijmen. Hierbij nog wat kiekjes. 

We hebben met elkaar in een huisje gebivakeerd vlakbij het Nationaal Park Khaw Yai, ook in Isaan. Bij de bezoekjes aan het Nationaal Park hebben we dieren gespot, die we hier nog niet eerder gezien hadden: de neushoornvogel en een wilde olifant!!! Wij waren er vooral van onder de inbreuk, onze buren niet zo heel erg, want ‘die zien we toch regelmatig op de markt rondlopen?!’

 

Eén van de watervallen is een veel gefotografeerde plek. Daar doen wij graag aan mee!

   

Verder veel gerelaxed, lekker gegeten, gekletst en gezwommen!

Als laatste nog wat unieke kiekjes, die we niet elke dag kunnen maken! Het was weer even wennen met z’n drieën in de auto en Daniel vroeg toen we thuis weer aan het ontbijten waren, vertelde hij ons waar opa en oma moesten gaan zitten, maar oh ja, die waren met het vliegtuig mee!

  

Comments
  1. 11 jaar ago
  2. 11 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.