Nu: tijdelijk in Nederland

We zijn weer in Nederland! Bedankt voor jullie gebeden; we hebben een hele goede vlucht gehad. Voor ons gevoel vloog het voorbij en konden we onze familie en vrienden weer omhelzen.

We voelen ons gezegend door de post die al op ons lag te wachten en met de mooie kamer waar we slapen. We logeren bij vrienden in Rotterdam, die hun zolderkamer heel mooi verbouwd hebben tot slaap-en woonkamer. God zorgt heel goed voor ons!

We kijken onze ogen uit – schappen vol kazen en vers brood, het Hollandse zomergroen, zebrapaden waar we als voetgangers voorrang krijgen, kinderen die niet ‘Annnnnttsaalliiiieee’ (Annelies) roepen, maar die we gewoon Nederlands horen praten, auto’s van rijscholen (in Thailand ga je naar het Thaise CBR, daar ben je geslaagd als je een parcours zonder botsen en binnen de lijnen hebt afgelegd), moskeeën en heel veel fietsende mensen.

De komende tijd staat in het teken van mensen ontmoeten. De volgende drie presentaties willen we aan jullie doorgeven. Van harte welkom om live over ons leven en werk in Thailand te horen.

Zondag 13 juli
Na de ochtenddienst (aanvang dienst 10.00 uur)
Pelgrimvaderskerk
Aelbrechtkolk 20
Rotterdam-Delfshaven

Dinsdag 15 juli
20.00 – 21.30 uur
Gereformeerde Kerk
Dorpsstraat 50
Bleiswijk

Zaterdag 19 juli
11.00 – 13.00 uur
Pelgrimvaderskerk
Aelbrechtkolk 20
Rotterdam-Delfshaven

Comments
  1. 11 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.