EK Voetbal

Zin om zelf internationaal te gaan spelen bij het zien van het EK Voetbal? OMF Thailand nodigt je uit!

Een aantal jaar geleden bleek dat voetbal een goede manier is om in contact te komen met Thaise jongens en mannen. Een zendelingenteam in Central Thailand, met daarin een paar goede voetballers, richt zich nu op ‘footballministry’. Een van de activiteiten is het jaarlijks terugkerende voetbaaltoernooi. Met een internationaal, christelijk team, worden verschillende plekken bezocht. Daar wordt gevoetbald en geevangeliseerd. Inmiddels heeft een aantal Thaise kerken ook een eigen team en doet mee aan het toernooi. Het internationale christelijke team wordt door iedereen die een beetje (goed) kan voetballen gevormd. We zien uit naar de eerste Nederlanders die in dit team gaan deelnemen….

Meer weten? Stuur ons een mailtje of kijk op 

 

Comments
  1. 10 jaar ago
  2. 10 jaar ago
  3. 10 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *