Made in Thailand

Mocht het bericht jullie nog niet via andere kanalen bereikt hebben: Eind oktober verwachten we ons eerste kind!

Een cadeautje van God, zoals de Thaise christenen het noemen. Een wonder van God, onze Schepper! We zijn er harstikke blij mee en ’t gaat goed met ons. Annelies voelt zich goed met genoeg rust en eten! Inmiddels zijn de eerste vier maanden voorbij en begint het zichtbaar te worden. Spannend en leuk om de eerste maanden in Thailand te beleven. Ons Thais vocabulair breidt zich uit met veel nieuwe woorden en ook de eerste ziekenhuiscontrole was het beleven waard. Naar het ziekenhuis gaan is goedkoper en normaler dan naar een dokter en een verloskundige is hier ook nog niet. In het publieke ziekenhuis in de grote stad Khon Kaen werden we door gangen geleid waar honderden mensen wachtten op hulp. We kwamen er achter dat een ziekenhuisbezoek aan zo’n groot ziekenhuis zonder Thaise hulp voor ons nog niet mogelijk was. Op naar het privé-ziekenhuis. Daar was het iets rustiger en bleken we ons Thais én Engels te kunnen gebruiken. De eerste controle was goed en heel bijzonder om het hartje te zien kloppen!

Comments
  1. 14 jaar ago
  2. 14 jaar ago
  3. 14 jaar ago
  4. 6 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.