Update

Eén van de vreemde situaties op het zendingsveld is de periode tussen twee fasen…het moment waarop je geen huissleutel in je bezit hebt…maar we voelen ons rijk en gezegend met onze autosleutels (en de vele huizen, familie en vrienden waar we overal ter wereld terecht kunnen!)

En een auto volgeladen met onze spullen. Op dit moment zijn we een in Bangkok om morgen door te reizen naar het vakantiehuis van OMF in Prachuap, aan het strand. We hopen daar een week te blijven om dan door te reizen naar Isaan!

Afgelopen week stond in het teken van de laatste taalchecks (we kunnen weer door…), afscheid nemen op de taalschool, schoonmaken en inpakken. En daartussen door hebben we veel contact gehad met onze teamleden en een Thaise christen die helpen met het zoeken naar een huis. Uiteindelijk hebben we afgelopen week de knoop doorgehakt en hopen we na onze vakantie in dit huis te gaan wonen…

Er moet nog het één en ander aan gebeuren, zoals een keuken en een badkamer en hier en daar een likje verf….Nou ja, na de vakantie houden we jullie daarover verder op de hoogte…als we beschikking hebben over internet…Het huis ligt in een kleine wijk aan de rand van het dorp, vlakbij de christelijke basisschool en andere scholen en met uitzicht op de rijstvelden.

Comments
  1. 12 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.