Van alle markten thuis

Elke maand hebben we een familiedienst in de kerk. Er is dan geen kindernevendienst voor de kinderen, maar iedereen blijft in de kerk. Het verhaal wordt uitgespeeld en daarna vragen voor iedereen. Deze maand was ‘de intocht in Jeruzalem’ aan de beurt.

 

         

Poe-pee vertelde het verhaal en haalde twee kinderen naar voren die de ezel gingen ophalen…en wie kreeg de eer om ezel te spelen?

         

Daarna legden de gemeenteleden heuze palmtakken en kleding in het gangpad. Wat zouden we doen als Jezus echt vandaag de kerk zou binnenstappen?

 

 De familiedienst is een mooie gelegenheid om nieuwe mensen uit te nodigen. Zo komt sinds twee weken de overbuurvrouw van Esther naar de kerk. Ook meiden uit het dorp Baan Dong Bang komen nu wekelijks met Michelle, een andere zendelinge, mee naar de kerk. Het is goed om weer nieuwe mensen te verwelkomen, God blijft werken in harten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.