Between Activ8

De titel zal een aantal van jullie bekend voorkomen. Toen wij tieners waren (en dat lijkt alweer zooooo lang geleden) hadden onze kerken tienerclubs. In Bleiswijk genaamd Activ8 en in Hilversum genaamd Between. In het dorpje Thalung Lek heeft de tienerclub nog geen naam.

In samenwerking met World Vision geven we elke vrijdagmiddag een tienerclub in Thalung Lek. Een dorpje waar World Vision veel contact met tieners heeft en zo’n 7 kilometer hier vandaan. Tieners die in group 8 tot de 6e klas middelbare school zitten komen voor een uurtje gezelligheid. We behandelen onderwerpen als milieuvervuiling, je bent bijzonder, IT, koken – kortom wat de tieners hebben aangedragen en interessant vinden. Als christenen willen we zo onder de tieners zijn, een band opbouwen en getuigen.  

  

Comments
  1. 14 jaar ago
  2. 14 jaar ago
  3. 14 jaar ago
  4. 14 jaar ago
  5. 14 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.