Nieuwste nieuwsbrief

Onze nieuwste nieuwsbrief is hier te lezen.

Met onder andere:

Kerst in Mancha
Het aerobicplein van onze wijk is elke avond even na zessen gevuld met 30 vrouwen in sporttenue. Maar op 25 december was daar een uitzondering op: we mochten het plein gebruiken voor een kerstfeest van de kerk. Vooral veel kinderen konden we welkom heetten, maar ook hun ouders en oma’s, mannen en vrouwen uit de wijk én twee vrouwen in sporttenue…

Den en Ben en fam
‘Ik schrik van m’n hoedje’ meldt Daniel als Benj een kopje met kattenvoer kapot laat vallen. En dat is een hoop kabaal ’s morgens vroeg op de stenen vloer. Mocht ik ervan balen dat er weer geveegd moet worden, met zo’n mooi verdraaid gezegde verdwijnt dat als sneeuw voor de zon.

Comments
  1. 8 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.