Eindelijk

Hier zijn we weer; excuses voor de lange radiostilte. Zo zonder internetverbinding in huis, moeten we weer even omschakelen om echt tijd te maken om ‘te internetten’ (we merken nu dat we niet meer bij de jongste generatie (zoals ik vandaag hoorde) Einstein horen).

Sinds  7 juni wonen we in een leuk en groen appartement aan de Mathenesserweg nummer 95A. Dit appartement is onderdeel van de Timon woongroep. We hebben alle privacy van de wereld, maar we merken dat we het wel heel gezellig vinden om mee te eten en in de tuin te zitten….jaren in Thailand en Engeland in gezelschap van veel mensen werpt zijn vruchten af.

Het afscheid was goed in Engeland. We wisten dat het voor een jaar zou zijn en dat we voor de goede zaak weer uit elkaar zijn gegaan. Het lijkt nu al weer heel lang geleden dat we daar waren; al missen we de vriendschappen en discussies wel. Maar hier in het multi-culturele Rotterdam zien we zo af en toe in stadsgenoten trekken van onze Ruwandese, Ethopische en Zuid-Koreaanse medestudenten! 

Sijmen is aan het werk in het Sint Fransiscus Gasthuis als afdelingsassistent en werkt daar zo’n 4 à 5 dagen in de week. Ik ben thuis met Daniel (en met leuk bezoek!) en Daniel met mij. Het is een heerlijk mannetje, makkelijk om mee te nemen en lacht heel veel! We hebben inmiddels ook de eerste voorbereidingen getroffen voor ons vertrek naar Thailand. Het leukste resultaat daarvan is dat we zijn aangenomen door het OMF NL bestuur om als volwaardig lid naar Thailand te vertrekken (zeg maar een contract voor onbepaalde tijd). We zijn benieuwd wat God in de toekomst voor ons hierdoor in petto heeft!

We vinden het erg leuk om weer familie, vrienden en gemeenteleden te zien en te spreken. We zijn bezig met afspraken maken voor ontmoetingen, maar mail of bel ons ook gerust om iets af te spreken (06-26949788). Vinden we leuk! In de maanden september of oktober hopen we ook weer presentaties te geven…data volgen!

Comments
  1. 10 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.