Bidden

Vanavond was er een gebedsavond op school. Dit zijn niet avonden om alleen te bidden voor anderen. Het zijn ook avonden om God te prijzen en te danken. Ik ben een uurtje geweest, dat mij weer bepaalde bij Gods controle over ons leven en mensen om ons heen. Goed om te bidden in een drukke tijd.

De gebedsavond begon met zingen. Al prijzend krijg je zo’n ontzag voor God: over wat Jezus gedaan heeft aan het kruis, Gods schepping en God die wacht op ongelovigen…Het brengt ook het perspectief op het leven en activiteiten van alledag in Gods daglicht en ik kon God mijn zorgen, twijfels weglaten nemen: God is de Schepper, Verlosser en Koning! Daarna kregen onze gebeden voor anderen ook veel meer Gods perspectief….’Aan hem die door de kracht die in ons werk bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken, aan Hem komt de eer toe, in de kerk en in Jezus Christus, tot in alle generaties, tot in alle eeuwigheid. Amen.’ (Ef. 3: 20 – 21)

Comments
  1. 10 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.