Zichtbaar

‘Hoe kunnen we als kerk in Manchakirie zichtbaar worden?’ Met die vraag hebben we ons afgelopen tijd beziggehouden. Eén van de antwoorden daarop is het huren van een ruimte in het dorp dat kan functioneren als kerkgebouw.

In onze laatste nieuwsbrief schreven we dat we een ruimte hadden gevonden. Terwijl Sijmen op weg was om het huurcontract te ondertekenen, bleek een andere ruimte voor dezelfde huurprijs beschikbaar. Met als grote voordeel dat we er niets aan hoeven te verbouwen!
Afgelopen vrijdag was het een nationale vrije dag en hebben we met de vijf Thaise christenen de ruimte schoongemaakt. We voelen ons er allemaal thuis en ’t voelt als ‘onze kerk’. ’s Avonds hebben we er met elkaar gebeden en gezongen en Gods zegen gevraagd over Zijn gemeente en gebeden voor de mensen in Manchakhirie. Afgelopen zondag hebben we de eerste dienst gehouden.
Op de dag dat we het huurcontract hebben ondertekend, las ik de volgende bijbeltekst: Elk huis heeft zijn bouwer, maar God is de bouwer van alles (Hebr. 3:4). Een bemoediging dat dit kerkgebouw van God is en Hij alle eer verdient. We bidden dat door dit kerkgebouw meer mensen in Manchakhirie hun Schepper leren kennen.

     

 

Geschreven door Annelies

Comments
  1. 8 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.