Pinksteren

Nog nagenietend van een mooie Pinksterdag.
Bij onze Indiase collega’s werden 4 mensen gedoopt. Ons gebed is dat zij en wij verder groeien en bloeien in Jezus door de Heilige Geest.

DoopIn de gemeente in Manchakhirie was er een familiedienst. Mooi was dat de vader van Puen voor het eerst in de kerk was. We nodigden hem ’s morgens uit en hij kwam mee. Een gelovige vrouw die in een andere provincie woont, maar familie opzocht in Manchakhirie wist de weg naar de kerk te vinden. Twee tieners vonden na een lange zomervakantiestilte weer de weg naar de kerk. Een vrolijke dienst waarin we zagen dat Gods Geest mensen naar de gemeente brengt.  

Comments
  1. 3 jaar ago
  2. 3 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.