Collega’s

Deze keer een zoekplaatje. Eind juni woonden we de jaarlijkse OMF Thailand conferentie bij.

De conferentie werd bijgewoond door de meeste OMF-zendelingen die in Thailand werken. We werden opgebouwd door de verhalen over hoe God aan het werk is in Thailand. We konden meebidden en meeleven met degenen die het moeilijk hebben. We werden gesterkt door Jesaja 42 om dichtbij God te leven en niet alleen dichtbij ons werk voor God te leven. We werden vrolijk van onze kinderen die het naar hun zin hadden bij het kinderprogramma. Het was goed om bij elkaar te zijn!

 

Comments
  1. 6 jaar ago
  2. 6 jaar ago
  3. 6 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.