Tel je zegeningen één voor één

Ja, ja, we werden afgelopen weekend met onze neus op dit gezegde gedrukt. En op de kaviaar, ganzenlever, oesters, lamsvlees, chocolade fontein …
Dat ik zendeling moest worden om voor het eerst kaviaar te eten 

 

Afgelopen vrijdag naar Bangkok vertrokken om daar een weekendje, samen met andere kort termijn zendelingen, in een ontspannen sfeer te kletsen, Bijbelstudie te doen en eventuele problemen te bespreken.Dorothy een gepensioneerde doch gepassioneerde zendelinge, hield haar verhaal en een Thaise vriendin van haar nodigde ons allemaal uit voor een lunch in hotel Pan Pacific op de 23ste verdieping. Deze vriendin van 96 jaar oud heeft als één van haar charity doelen; het verwennen van zendelingen, en dat is gelukt!

Comments
  1. 12 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.