Bijbelcursus, wie wil dat nu nog?

Deze week zijn we als team op twee nieuwe plekken begonnen met de chronologische Bijbelcursus; deze cursus is het eerste wat we aanbieden als mensen geïnteresseerd zijn in het geloof. Een cursus van twaalf keer van het Oude Testament, God als Schepper, tot Jezus onze Verlosser.

Sijmen is met Poe-pee en Yaay Nuu naar het dorpje teruggeweest waar wij vorige week met een grote groep geweest zijn. Deze keer waren er veel kinderen, misschien dat we in de toekomst ook daar iets voor gaan aanbieden, al is de cursus ook voor hen geschikt. De vrouw had veel vragen, ook of ze wel kon bidden tot God als ze de vorige dag nog tot geesten had gebeden. Met God praten, kan altijd! Poe-pee heeft het Scheppingsverhaal verteld en Yaay nuu kon veel vragen beantwoorden. Zij is vroeger ook Boeddhist geweest en kan zich goed inleven in de vragen die deze vrouw heeft. Mooie getuige!
 
Esther is in ons dorp bij een vrouw geweest en heeft ook daar het Scheppingsverhaal verteld. Ook daar kwam de vraag over het bidden aan de orde en luisterde de vrouw geïnteresseerd naar het scheppingsverhaal…. Wordt beide vervolgd.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.