Kerstfeesten

Kerst is voorbij en alle kerstvieringen en evangelisatieacties zitten erop. Zo lezend door Facebook merk ik dat kerst wordt aangegrepen om met een (meestal groot) feest de geboorte van de Here Jezus aan nog niet-gelovigen te vertellen. Prachtig hoe overal ter wereld, maar ook vooral in Thailand op zoveel plekken het goede nieuws van onze Redder wordt verteld!
En hoe ziet dat er in Manchakhirie uit?

Sijmen kon de 3 maanden dat hij Engelse les gaf aan de plaatselijke deeltijdopleiding afsluiten met een kerstviering. Voor sommigen was de oorspronkelijke betekenis van Kerst totaal nieuw.

Op de christelijke basisschool werd ook weer het jaarlijkse kerstfeest gevierd. Als kerk hadden we dit jaar ook een plek op het schoolplein beschikbaar. Samen hebben we een kerststal gemaakt om foto’s te nemen, een kerstboom neergezet om gebeden in op te hangen en een tafel met flyers en andere literatuur om uit te delen.

In de week van kerst hebben we bijna elke dag op een andere plek een evangelisatieactie gehouden. In kleine dorpen waar we contacten hebben en christenen wonen hebben we de dorpsbewoners bij elkaar geroepen om kerst te komen vieren. Heel gezellige bijeenkomsten. Komende weken bezoeken we deze dorpen om te kijken of er meer interesse voor het evangelie is gewekt door de activiteiten.

In de fotocompilatie hieronder krijg je een kleine indruk van wat we hebben gedaan.

 

 

Comments
  1. 9 jaar ago
  2. 9 jaar ago
  3. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.