Verwachten

Een maand geleden vertelden we op deze blog het verheugende nieuws dat we een derde kindje verwachtten. Helaas, nu verdrietig nieuws.

De zwangerschap van Annelies is voortijdig geëindigd. Tijdens een controle van 15 weken bleek het hart van het kindje niet meer te kloppen. Afgelopen vrijdag is het kindje geboren en hebben we er afscheid van genomen. Verdrietig en verder zijn er niet zoveel woorden voor. Door alles heen hebben we Gods nabijheid en vrede ervaren dat het is zoals het is, ondanks het verdriet.
En met de komst van het kerstkind in het vooruitzicht, kijken we nu ook extra uit naar de dag dat de Here Jezus opnieuw naar de aarde zal komen en alles nieuw zal maken: ‘Zie, de tent van God is bij de mensen en Hij zal bij hen wonen, en zij zullen Zijn volk zijn, en God Zelf zal bij hen zijn en hun God zijn. En God zal alle tranen van hun ogen afwissen, en de dood zal er niet meer zijn; ook geen rouw, jammerklacht of moeite zal er meer zijn. Want de eerste dingen zijn voorbijgegaan. En Hij Die op de troon zit, zei: Zie, Ik maak alle dingen nieuw.'(Openbaring 21: 3-5).
Een schitterende belofte.

Comments
  1. 9 jaar ago
  2. 9 jaar ago
  3. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.