Zomervakantie in Thailand

Terwijl in Nederland de vakantieperiode is aangebroken, hebben wij hier ook lekkere zomerse temperaturen. Alhoewel iedereen met smart wacht op het regenseizoen blijven de dagelijkse regenbuien nog uit: enkel af en toe een bui. Maar goed, dat heeft voor ons weer zijn voordelen, want zo kunnen we in de buitenlucht evangelisatieacties houden.

Op het moment zijn er een stel uit onze Pelgrimvaderskerk in Rotterdam op bezoek en met deze extra mankracht hebben we al leuke evangelisatieacties kunnen doen. Onze Thaise broeders en zusters uit de gemeente proberen we er ook bij te betrekken, maar door werk is dat niet altijd mogelijk. Toch is Saai, die een ‘weekendstudie’ volgt, steeds meer aanwezig!

Zo hebben we oliebollen verkocht en flyers uitgedeeld op de maandelijkse markt waar bewoners vanuit ons hele district komen.  We hebben een middag bezoek gehad van een Amerikaans/Thais studententeam vanuit de stad, die graag het plattelands zendingswerk wilden zien. Met hen hebben we in een dorp literatuurpakketten uitgedeeld, gesport met kinderen en ’s avonds het evangelie uitgelegd met een afwisselend programma.

 

Comments
  1. 8 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.