Weer aan de slag

Deze week zijn we weer begonnen met taalstudie met onze vaste taalhelper Jen. Lekker om zo weer met taal bezig te zijn en ons Thais verder te ontwikkelen. Daniel pikt ook steeds meer woorden op. Door weer met buren, dorpsgenoten en buurkinderen op te trekken, is het leven en werk in Thailand weer aardig gewend.

Afgelopen dinsdag zijn twee studenten van de bijbelschool de Wittenberg, Johannes en Jorien, bij ons aangekomen. Zij wonen zo’n vijf weken bij ons in het dorp om het werk van dichtbij te zien en mee te werken. Op de christelijke basisschool worden in de zomervakantie (dat is het nu) extra lessen gegeven met veel aandacht voor Engels. Hier zullen Jorien en Johannes drie vrijdagen aan de slag gaan. Daarnaast hopen we met hen en de christenen, in andere dorpen evangelisatieacties te houden. Kinderclub, uitleg van het christelijke geloof, brillen en literatuur uitdelen (een brillenproject vanuit OMF Isaan, waarbij we aan ouderen brillen (op juiste sterkte) kunnen uitdelen) staan dan op het programma. Nu zijn we dus vooral bezig met het voorbereidende werk voor deze activiteiten, naast het geven van bijbelstudie aan de christenen en twee geïnteresseerde mensen die we ontmoet hebben. Mooi werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.