Kinderbijbels uitdelen

In september schreven we op onze blog dat Sijmen met On kinderbijbels op basisscholen zou gaan uitdelen. Inmiddels kunnen we vertellen dat, sinds vorige week, alle basisscholen (voor zover wij weten) nu voorzien zijn van een Thaise kinderbijbel.

On, bestuurder van de bijbelbus van het OMF Isaanteam, en Sijmen hebben de afgelopen maanden in ons district rondgereden en de basisscholen een stripbijbel en een kinderbijbel aangeboden. Overal mochten ze een bijbel achterlaten. Bijna elke school heeft een ‘leesboekenkamer’, dus On en Sijmen hebben de suggestie gedaan om de bijbel daar ook bij te voegen.  

Op de kinderclub in het dorp van Saay heb ik verteld van deze actie. We gebruiken voor de kinderclub dezelfde kinderbijbel. Afgelopen week vertelde een jongen dat hij de kinderbijbel inderdaad had zien staan! Mooi dat op deze manier twee activiteiten op elkaar aansluiten. We vertrouwen erop dat God ogen opent, zodat de kinderen de bijbel opmerken en gaan lezen.

Comments
  1. 9 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.