Sickness bug

Weer tijd voor een verslagje van afgelopen week. 

Afgelopen week stond voor Sijmen in het teken van het schrijven van zijn essay. Helaas werd hij onderbroken door ‘the sickness bug’. Een voor ons uit Thailand bekend verschijnsel: ben je met veel mensen op éénzelfde plek en iemand heeft een virus, dan heeft al snel bijna iedereen dat virus. Zo waart hier sinds vorige week het virus waardoor je een nacht op de wc doorbrengt…Sijmen mocht ook een nacht meedoen, evenals meer dan de helft van de andere studenten. Gelukkig zijn Daniel en Annelies tot nu toe gespaard. Sijmen heeft z’n essay afgekregen, dus voor de geïnteresseerden: klik hier.

De meeste vakken van het vorige termijn gaan nu verder. Een nieuw vak is het vak over de Kerk – Wat zegt de Bijbel over de kerk? Wat is een kerk? Hoe wordt een kerk geleid? Kerkdiensten en sacramenten in de kerk. Interessante onderwerpen voor als we in de toekomst verder gaan met kerkplanting!

Sijmen was gelukkig op tijd weer op de been om richting het Nederlandse consulaat te rijden. Daar hebben we een paspoort voor Daniel aangevraagd en bidden we nu dat we voor de Kerst zijn paspoort ook krijgen. De mensen bij het consulaat waren zeer behulpzaam, dat geeft de burger moed…

Erg schattig zo’n klein mannetje mee in de auto. Hij vond het allemaal oké en heeft lekker liggen slapen.

Annelies is steeds meer op de been en gelukkig ’s nachts iets minder. Het is leuk om met Daniel in de weer te zijn, voor het eerst een spijkerbroek aan te doen en hem voor te lezen uit de Kijkbijbel tijdens het voeden. En daarnaast ook lekker om weer wat meer op school rond te lopen, mee te eten en andere studenten te ontmoeten.

Comments
  1. 11 jaar ago
  2. 11 jaar ago
  3. 11 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.