We zijn weer terug

We zijn weer terug in Manchakhirie: uitgerust en terugkijkend op een heerlijke tijd én vakantie met de ouders van Annelies.

 

We hadden voor even de Thaise rijstvelden ingewisseld voor het Thaise strand. Onze hangmatten thuis ingewisseld voor een ritje op de olifant (gelukkig zitten we iets minder vaak op een olifant dan in een hangmat). En door een onverwacht snorkeltochtje werd het Bijbelverhaal van de storm op het meer opeens veel beter begrijpen….al stelde de schipper ons gerust dat hij echt niet uitvaart als ’t gevaarlijk is….we zijn ook niets gewend!  

Het was heel leuk om te zien dat Daniel opa en oma op het vliegveld herkende (lang leve Skype) en hij heeft flink met ze gebouwd, gelezen, chocola gegeten en z’n woordenschat uitgebreid. En wij vonden het super om Daniel te delen, bij te kletsen, spelletjes te spelen en weer met onze (schoon)ouders te zijn!

En nu weer uitzicht op  de rijstvelden…

De goede regens zijn inmiddels gevallen en het rijstplanten is begonnen. Wij zijn weer bijgekletst met de buren, hebben weer wat bekenden opgezocht en zijn weer in de taalboeken gedoken. We zijn weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.