Een uil knappen

De tijd tikt door, dag vijf is alweer voorbij. 
Veel mensen maken zich ongerust over slapeloze nachten. Huilende, poepende en plassende baby’s kunnen je inderdaad uit je slaap houden. En dat was de eerste twee nachten ook wel een beetje zo. Maar na de regen is er altijd zonneschijn. Afgelopen twee nachten heeft Daniel de hele nacht doorgeslapen. We hebben hem twee keer om half zeven ’s ochtends moeten wakker maken om toch maar weer eens wat te drinken. Wat ons betreft mag dit zo doorgaan. En zo niet, dan niet. Wat maakt het ook uit. Wie wil er nu niet elk moment van de dag zo een heerlijke kerel bewonderen.

Comments
  1. 15 jaar ago
  2. 15 jaar ago
  3. 15 jaar ago
  4. 15 jaar ago
  5. 15 jaar ago
  6. 15 jaar ago
  7. 15 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.