Nog geen baby, wel oliebollen

Nog geen baby, met vader, moeder en baby alles goed, wel heel nieuwsgierig….maar het leven gaat door, ook hier op Redcliffe….Op Redcliffe helpen zo’n 20 vrijwilligers van over de hele wereld mee om de school te onderhouden. Tijd voor een vrijwilligers-bedankfeestje.

Als studenten hebben we de vrijwilligers bedankt met een baksel uit ons thuisland. Deze kans konden we niet zomaar voorbij laten gaan en zo heeft Sijmen weer oliebollen gebakken. Dit keer niet in de wok, maar in een echte friteurpan (met dank aan de familie K.). Met de herfsttemperaturen kwamen we goed in de stemming, dat verdwijnt toch niet na twee jaar buitenland.

 

 Er was flink gebakken en we hebben ons tegoed gedaan aan heerlijke dingen van over de hele wereld; we mochten mee-eten en ’t was een gezellige sfeer met z’n allen. We kwamen erachter dat best wat ‘staff’ hier op vrijwillige basis werken – in de keuken, bij de crèche, in de tuin, met de administratie, in de bieb….mocht je zin krijgen in een jaartje oversea???

   

Morgen is de laatste dag van het eerste termijn. Voor het eerste termijn hoeven we geen tentamens te maken, ‘alleen maar’ verslagen. Tot nu toe leren we veel en slagen we voor de verslagen. Volgende week na lange tijd weer herfstvakantie!

Bedankt voor al jullie meeleven en gebed! God zorgt heel goed voor ons en daar zien we jullie gebeden in.

Comments
  1. 11 jaar ago
  2. 11 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.