Prijs-antwoord

We wisten niet dat de prijsvraag zulke lollige reacties zou opbrengen….bedankt voor het lachen.

En dan het goede antwoord…dat waren de kaarsjes.Voor de winnaars: van harte gefeliciteerd, jullie prijs komt eraan….Voor de geïnteresseerden: In Thailand was het te warm om waxinelichtjes of kaarsen te branden. Daarnaast hadden we alleen maar tl-lampen in huis en met twee waxinelichtjes zou het wel heeeel romantisch worden, maar zouden we de tafel niet kunnen zien. Eén keer hebben we ’s avonds laat kaarsen gebrand, omdat de stroom uitviel, maar dat was niet tijdens een romantisch dineetje. 

Comments
  1. 15 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.