Aangekomen!

Sinds afgelopen maandag zijn we op Engelse bodem en sinds een uur geleden ook weer ‘in de lucht’. Met een volgeladen auto zijn we in Gloucester aangekomen, waar ons een aangename verrassing wachtte.

Na een middagje Gloucester verkennen en een nachtje in een hotel, reden we dinsdag naar Redcliffe, de bijbelschool, om onze spullen te brengen. Daar hoorden we dat er een plekje vrij was in één van de appartementen van Redcliffe. Dat houdt in dat we een flatje hebben met eigen woonkamer, keuken en badkamer (naast twee slaapkamers). Dit in tegenstelling tot wat we verwachtte – gedeeld met anderen. Met de komende gezinsuitbreiding niet verkeerd…We voelen ons rijk en gezegend en al aardig gesettled. Onze flat is onderdeel van een gebouw met 6 appartementen, Redcliffe buren dus.

  
Links boven onze flat                                De buren                                                  


Onze woonkamer

Vanaf woensdagavond is de introductie begonnen. Veel medestudenten ontmoet, waarbij een dikke buik een goede openingsvraag oproept. Leuk en mooi om te horen hoe iedereen hier terecht is gekomen. Veel Nederlanders, veel Engelsen, Europeanen, Afrikanen en enkele studenten uit Azië. Een mooie mix. We weten de weg op school al aardig na een rondleiding vandaag. Het rooster is ook uitgelegd en daar gaan we ons de komende dagen op storten om maandag in de juiste lessen te zitten. Het wordt denk ik een mooie tijd hier; leuke, warme docenten en studenten. 

Nog een laatste noot: Gloucester is een sfeervol stadje! Omgeven en in de heuvels (leuk om te fietsen :-)), mooie oude huizen, ook tussen de winkels door, schappen vol lekkere koekjes en chocolade voor bij de tea, kerken op elke hoek van de straat (maar een klein beetje overdreven), van die mooie Engelse brievenbussen en dubbeldekkers en vast nog meer leuks wat we nog niet ontdekt hebben. We zien het wel zitten hier!

Comments
  1. 13 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.