Come…

Ik geef wat extra gas om een heuveltje op te komen. Bovenaan de heuvel linksaf de provinciale weg op terug naar huis. Net weer heel wat mensen gesproken en flyers uitgedeeld.

Die ene man die eigenlijk wel weet dat er iets heel belangrijks in dat verhaal zit, maar eerlijk zegt gewoon niet te willen, dat raakt me diep.  Dan… Pats… Om de hoek boven op de heuvel schijnt een ontzettend vel licht in m’n ogen. Uit de luidsprekers in de auto klinkt een oud praiselied ‘come Lord Jesus’. Zou ik zojuist echt de laatste persoon het evangelie hebben verteld? M’n ogen moeten even wennen, dan rijd ik verder naar huis genietend van een mooie zonsondergang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.