Koetjes, kalfjes en God

Sinds afgelopen week zijn we uit de chaos van het verbouwen en proberen we langzamerhand ons werk op te starten. Dat voelt wel een beetje vreemd na anderhalf jaar voorbereiden, drie maanden taalstudie, verbouwen en dan…. tja, daar sta je dan. Waar gaan we beginnen?

Afgelopen week hebben we onze taalstudie opgepakt. Nu moeten we alleen nog een taalhelper vinden. Als Daniel slaapt zit ik buiten in de huiskamer aan de eettafel met een boek voor m’n neus. Het heeft wel wat, taalstudie doen met het uitzicht dat je op de foto hier boven ziet.

Google Earth helpt ons om de omgeving een beetje verkennen, waarna we op de fiets of in de auto bekijken hoe het er vanaf de grond uitziet. Tijdens dit rondrijden komen we op de eerste gesprekjes over koetjes, kalfjes en God. Vandaag ga ik met flyers op pad. Tijdens het uitdelen komen we ongetwijfeld op leuke gesprekken en zullen we zien welke mensen meer willen weten over die Phra Jesu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.