Kip

Vanmorgen las ik tijdens het ontbijt de recepten op de achterkant van het Cornflakespak…mmm, crispy kippenpoten. Maar 1,5 kilo cornflakes en een kilo meel, was dat niet een beetje veel deeg voor een paar kippenpoten?

Bij het lezen van 2 liter melk zag ik het frituren helemaal in de soep lopen. Dit werd meer een kippensoep. Over hoeveel kippenpoten had dit recept het eigenlijk? Aha natuurlijk 50! Dit iseen recept voor een Thaise familie: opa, oma, vader, moeder, kinderen, ooms en tantes en eventueel nog andere inwonende familieleden…en nog wat extra’s om aan de buren te geven.

Comments
  1. 12 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.