Bijbelbus

De bijbelbus is inmiddels in Waeng Yai! Vanuit Nederland is veel geld opgehaald om de bus om te bouwen en van materialen te voorzien. We hopen dat de bus binnenkort door meer kerken gebruikt gaat worden om te evangeliseren in Isaan.

De Bijbelbus heeft een kleine bieb met christelijke boeken, daarnaast folders en vcd’s om uit te delen. In de bus is ook een geluidsinstallatie aanwezig om veel mensen te bereiken en christelijke (Isaan) liedjes te laten horen. De bus gaat nu mee naar evangelisatie-activiteiten van de kerk en ons als zendelingen. On, een gemeentelid, is de chauffeur van de bus, en legt contacten met verschillende kerken. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de bus door andere kerken gebruikt gaat worden, die voor evangelisatie geen middelen hebben. Zojuist hoorden we dat een eerste andere kerk de bus ook gaat gebruiken!

  

 

Comments
  1. 13 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.