Thailand

Afgelopen vrijdag hebben we de oriëntatie-cursus (OC) in Singapore afgesloten. Het was een goede tijd om OMF beter te leren kennen en weer veel zin te krijgen in Thailand. Zaterdagmiddag zijn we op het vliegtuig gestapt richting Thailand. We zijn veilig aangekomen en hebben onze eerste Thaise zinnen alweer gesproken…al moeten we meestal heeel goed nadenken!

Het was gaaf om te zien dat alle deelnemers van de OC richting het zendingsveld vertrokken. Allemaal verschillende mensen die God gebruikt in Azië en geloof geeft om zendingswerk in gesloten en open landen te gaan doen. Daarnaast het hele netwerk van supporters in de thuislanden die God inzet om dit werk mogelijk te maken. Super! Jammer om afscheid te nemen, maar met reizen is het meestal zo dat er aan de andere kant iemand staat te wachten. En dat gebeurde gelukkig ook.  

We zijn nu voor een paar dagen in Bangkok in het gasthuis van OMF. Op het moment wordt hier een cursus gegeven en een aantal bekende zendelingen, voor ons, volgt die cursus. Dat is dus gezellig voor ons tijdens de maaltijden. Vanaf maandag begint een korte introductie om hier en in Lopburi weer bijgepraat te worden en dan weer aan de taalstudie!

Dank voor jullie meeleven en gebeden, vooral voor de reis naar Thailand! 

Laatste dagen OC (11) [800x600]

Comments
  1. 10 jaar ago
  2. 10 jaar ago
  3. 10 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.