Geen paaseitjes, maar oliebollen

Als je deze foto ziet, krijg je een gevoel van kou, sjaals, sneeuw, vuurwerk, Hollands winterweer. Deze foto hebben we gisteren genomen hier in Thailand. Met de tienerclub hebben we oliebollen gebakken, in het winterseizoen in Thailand.

Niet in de frituurpan of op het gasfornuis, maar zó dat het voor de tieners thuis ook te maken is: op een steenkolenvuurtje. De oliebollen werden wel een stuk kleiner dan wij NL-ers gewend zijn, maar ze gingen er goed in! We nemen elke week spelletjes mee, badmintonrackets en deze week ook de Thaise stripbijbels. Veel gezelligheid en de medewerkster van World Vision kwam zo met één van de meiden in gesprek over God en wat Hij in haar leven doet. We hopen dat haar getuigenis aanzet tot meer interesse.

    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.