Singapore!

Na een gezellige laatste week met familie zijn we maandagochtend vroeg vertrokken naar Singapore. Én inmiddels zijn we daar goed aangekomen na een 12-uur durende reis. 

Het afscheid op Schiphol was goed, maar leuk is anders…met Daniel om ons heen werd onze aandacht wel weer goed daarvan afgeleid in het vliegtuig. Hij heeft het hartstikke goed gedaan: gespeeld, rondgelopen, met de achterbuurvrouw ‘kiekeboe’ gespeeld en drie uur geslapen; konden wij lekker een tijdschriftje lezen en een filmpje kijken. Voordat we ’t wisten, landden we alweer in Singapore.

Voor de Rotterdammers die trots zijn op de Rotterdamse hoogbouw en dat zo willen houden: doe Singapore niet aan – ongelofelijk wat een gebouwen! Een mooi gezicht vanuit het vliegtuig, al heeft de natuur hier eigenlijk ook wel wat (wat we tot nu toe hebben gezien!): heel groen, goed onderhouden en de eerste eekhooorn gespot.

We zijn opgehaald van ‘t vliegveld door het echtpaar dat deze Orientatie-cursus leidt. We slapen in een hotel van YMCA, zo’n 25 minuten lopen van het hoofdkantoor van de OMF. Op onze gang is het een gezellige boel en vanmiddag lag Daniel met zo’n 7 kids op de grond te spelen. Hij vond het wel mooi, maar vooral het speelgoed dat ze meenamen…

Donderdag begint de cursus, vandaag en morgen tijd om bij te komen en met de andere cursisten kennis te maken. Mooi weer, om van over de hele wereld te zien hoe God mensen in beweging krijgt naar Azië.

Comments
  1. 12 jaar ago
  2. 12 jaar ago
  3. 12 jaar ago
  4. 12 jaar ago
  5. 12 jaar ago
  6. 12 jaar ago
  7. 12 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.