Inpakken

Het aftellen is begonnen, ons huis is in verhuisstatus veranderd, nog laatste bezoekjes en Daniel speelt en slaapt lekker verder.

SANY0030 [Desktop Resolution]

Nog twee weken te gaan hier in Nederland. Volgende week vertrekken we uit ons appartement om daarna de laatste week met onze ouders door te brengen. We merken dat we inmiddels aardig goed worden in inpakken, al vindt Daniel het uitpakken leuker…

Afgelopen weekend hebben we een weekend gehad van OMF Nederland. Samen met kantoormedewerkers, verlofgangers, bijbelschoolstudenten en mensen die in het proces van-misschien-de-zending-ingaan zitten, hebben we nagedacht over het thema: lijden voor Christus…..lijden omdat we het goede nieuws van Jezus verkondigen en lijden vanwege onze zonden én het groeien naar Jezus’ beeld. Goede voorbereiding zo vlak voor het weggaan…want als christenen krijgen we vreugde in eeuwigheid beloofd ná het lijden.

Comments
  1. 10 jaar ago
  2. 10 jaar ago
  3. 10 jaar ago
  4. 10 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.