Ouds en Nieuws

We hebben internet in huis! Wat een luxe.

Hieronder nog wat minder recente foto’s van de laatste week op Redcliffe. Afscheid van de crèche, met alle studenten een dienst op de heuvel en een foto van de dank- en afscheidsdienst van Redcliffe.   

Dan nog wat foto’s van de laatste vorderingen van Daniel en Sijmen. Sijmen is nu dus dubbel broeder en Daniel begint te staan en kan niet wachten tot hij zelf kan lopen. We hebben echt weer een Nederlands ‘gewoon’ leven: vijf dagen werken van 8 tot 5, sociale contacten zó plannen zodat we elkaar ook spreken (nu we dat overdag niet doen!), prioriteit geven aan Bijbellezen en bidden anders zou dat in de snelheid van de dag niet gebeuren, lekkere koffie drinken, fietsen, Hollandse gezelligheid en een degelijke preek. Maar om Thailand niet te vergeten en voor Daniel om eraan te wennen, hebben we veel muggen en nu dus ook een muggennet.     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.