Evangelisatie-actie

Afgelopen maandag was het zover, van 1 uur ’s middags tot 7 uur ’s avonds hebben we met Redcliffe studenten een evangelisatie actie gehouden in het park van Gloucester.

Door middel van sketches, getuigenissen, muziek en goocheltrucs hebben we het evangelie verteld. Er waren bands die tussendoor voor de muziek zorgde en een van de studenten kon zich uiten door z’n hiphop talent in te zetten.
Het is een geweldige, gezellige dag geweest, waarin veel mensen het evangelie hebben gehoord. Studenten hebben goede gesprekken gehad en andere mensen werden getrokken door de ijscoman, de suikerspinnen, het luchtkasteel of het sminken. Toch hopen we dat ze iets hebben meegekregen van het goede nieuws waar ze niet meer van af kunnen komen. 

Comments
  1. 13 jaar ago
  2. 13 jaar ago

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.